Труш, Юлія ЛеонідівнаГригорців, Михайло ВолодимировичЗаінчковська, Ірина Анатоліївна2016-06-162016-06-162016Труш, Ю. Л Система управління безпечністю харчових продуктів / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. Збірник наукових праць. – Київ : 2016. – № 3 (178). – С. 74–77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23597Система управління якістю продукції підприємств є одним із основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. The quality management system of production enterprises is one of the main levers for effective quality management. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues connected with their analysis.uk-UKкафедра економіки і правасистема управліннябезпечністьпродуктпідприємствоякістьsystem managementsecurityproductenterprise qualityСистема управління безпечністю харчових продуктівArticle