Пешук, Людмила ВасилівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаКрижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаГончаренко, Таїса Юріївна2012-12-282012-12-282007Патент на корисну модель 21959, МПК A23L 1/31 Січений м'ясо-рослинний напівфабрикат / Пешук Л. В, Топчій О. А, Крижова Ю. П, Гончаренко Т. Ю. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій ; заявл. 01.11.2006 ; опубл. 10.04.2007, Бюл. № 4 2007.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5183Розроблено січений м'ясо-рослинний напівфабрикат, що включає м'ясо подрібнене, яйця, цибулю, моркву, хліб та воду, який відрізняється тим, що додатково містить пробуджені зернопродукти. A chopped meat-and-vegetable intermediate product, that includes meat ground up, eggs, bow, carrot, bread and water, is worked out, that differs in that additionally contains woken up cereals.otherсічений м'ясо-рослинний напівфабрикатchopped meat-and-vegetable intermediate productпробуджені зернопродуктим'ясо подрібненекафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСічений м'ясо-рослинний напівфабрикат (Патент на корисну модель 21959)Technical Report