Фролова, Наталія ЕпінетівнаКошова, Валентина МиколаївнаДомарецький, Віталій Афанасійович2013-10-112013-10-111997Фролова, Н. Е. Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду / Н. Е. Фролова, В. М. Кошова, В. А. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 9. - С. 23 – 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10293Найкраще атакують крохмальний клейстер горохового солоду власні амілази. При дії на субстрат вони накопичують редукуючих цукрів в 2,5 рази більше, ніж при дії на нього витяжкою ячмінного солоду, в 1,5 рази більше, ніж амілосубтиліном Г20х, що підтверджує високу чутливість власних амілаз солоду до крохмалю зерна. The best attack pea starch paste malt amylase own. Under the influence of the substrate they accumulate reducing sugars 2.5 times higher than under the influence of barley malt extract, 1.5 times more than amilosubtylinom G20h confirming the high sensitivity of its own malt amylase to starch grains.otherамілозакрохмальсоєвий солодгороховий солодферментиsoy maltpea maltenzymesamylosestarchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології оздоровчих продуктівВплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солодуArticle