Ковбаса, Володимир МиколайовичБондар, Ігор ПетровичОліфіренко, Вячеслав МиколайовичКобилінська, Олена Валеріївна2013-04-082013-04-082000Патент 29794 UA, МПК A21D 2/36 (2006.01) Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Бондар І. П., Оліфіренко В. М., Кобилінська О. В. ; Заявник і патентовласник - Український державний університет харчових технологій. — № 97063327 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 15.11.00 , Бюл. № 6, 2000 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7380Спосіб виробництва хліба включає заміс тіста із борошна, екструдованого компонента, сольового розчину, дріжджової суспензії, бродіння, поділ, формування, розстоювання, випікання, який відрізняється тим, що при замісі використовують в якості екструдованого компоненту екструдоване борошно в кількості 5,0-9,0%. The method to make bread includes kneading dough of flour, an extruded compound, a salt solution, a yeast suspension, fermenting, dividing, forming, proofing, baking. While kneading, extruded flour in an amount of 5.0-9.0% is used as the extruded component.uk-UKвиробництво хлібаекструдоване борошноводопоглинальна здатністьінтенсифікація процесу бродінняструктурно-механічні властивості тістаproduction of breadextruded flourwater absorption abilityintensification of the fermentation processstructural and mechanical properties of the doughкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва хліба (Деклараційний патент на винахід № 29794)Other