Рибачок, Альбіна ВікторівнаПопова, Наталія ВікторівнаЧорний, Валентин Миколайович2016-04-272016-04-272015Рибачок, A. В. Іноваційний спосіб виробництва гірких настоянок / A. В. Рибачок, Н. В. Попова, B. М. Чорний // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 210-212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23011uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівгіркі настоянкирослинна сировинаіноваційний спосібbittersplant materialinnovative wayІноваційний спосіб виробництва гірких настоянокThesis