Бандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПисарєв, Максим ГригоровичОлійник, Тетяна МиколаївнаКупріянова, Тетяна Миколаївна2016-09-222016-09-222016Розширення асортименту картоплепродуктів зі зниженим глікемічним індексом / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, М. Г. Писарєв, Т. М. Олійник, Т. М. Купріянова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 111–113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24142Останнім часом все більшого значення набувають проблеми зниження калорійності страв. Натомість, увага приділяється удосконаленню та наповненню всією групою необхідних речовин для енергійності, витривалості й працездатності середньостатистичного українця. Recently becoming increasingly important problem of reducing calorie foods. Instead, attention is paid to the improvement and filling the whole group of substances needed for energy, endurance and working capacity of the average Ukrainian.uk-UKкафедра технології консервуванняасортимент картоплепродуктівкартоплязниження вмісту крохмалюrange of potatopotatoreduction of starchРозширення асортименту картоплепродуктів зі зниженим глікемічним індексомOther