Коваль, Ольга АндріївнаГуць, Віктор Степанович2017-12-182017-12-182017Коваль, О. А. Використання математичних моделей при аналізі якості харчових продуктів / О. А Коваль, В. С. Гуць // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. — К. : НУХТ, 2017. — С. 194-195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26407Запропоновано використовувати рівняння для пошуку оптимального стану продукту шляхом прогнозування показників його якості. Розроблено програму пошуку значень показників незалежних факторів і їх зв’язку з параметром оптимізації на базі методів символьної комп’ютерної математики. It is proposed to use the equation to find the optimal state of a product by predicting its quality indicators. A program for finding the values of indices of independent factors and their relation to the optimization parameter based on the methods of symbolic computer mathematics is developed.uk-UKаналітичнікомп’ютерні методиприкладна реологіяаналізякістьхарчові продуктиматематичне моделюванняanalyticalcomputer methodsapplied rheologyanalysisqualityfood productsmathematicalmodelingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання математичних моделей при аналізі якості продуктів харчуванняThesis