Стеценко, Наталія ОлександрівнаШумчук, Андрій Миколайович2020-01-312020-01-312019Стеценко, Н. О. Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначення / Н. О. Стеценко, А. М. Шумчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 15-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30561Розроблення технологій комплексного перероблення та повного використання компонентів насіння льону - це актуальний сучасний напрям створення харчових продуктів нового покоління із заданим хімічним складом та властивостями. Була запропонована технологія отримання фракції оболонок з високим вмістом лігнанів і борошна на основі перероблення насіння льону олійного.otherнасіння льонулігнаниоздоровчий харчовий продуктподрібненняснекflax seedsnacklignanshealthy productgrindingкафедра технології оздоровчих продуктівОсобливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначенняThesis