Янчик, Марія ВолодимирівнаВашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичЯнчик, Олена Петрівна2018-04-262018-04-262017Дослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, О. П. Янчик / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2017. – С. 96-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27274Досліджено перерозподіл форм зв'язків вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату, який включає помадну масу, порошок з банану, вершкове масло та ПАР. Доведено, що ПАР здатна не лише утримувати жирову фазу напівфабрикату, але й частково сприяє перерозподілу вологи у бік міцно зв’язаної. The redistribution of forms of moisture connections in the modeling systems of confectionery semi-finished products, which includes lipstick, banana powder, butter and surfactant, has been researched. It is proved that the surfactant is able not only to maintain the fat phase of the semifinished product, but also partly contributes to the redistribution of moisture to the side of the tightly bound.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціївиди вологимодельні системикондитерський напівфабрикатtypes of moisturemodel systemsconfectionery semi-finished productДослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикатуThesis