Шпак, ОльгаЄвтушенко, Олег Олександрович2015-05-272015-05-272015Шпак, О. Дослідження впливу технологічного обладнання на травмування зерна кукурудзи / О. Шпак, О. Євтушенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2015 р. : тези доп. - К. : НУХТ. - 2015.- Ч. 1. – С. 154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20836В тезах наведено інформацію про якісні показники 5 зразків кукурудзи до та після технологічної обробки. In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of 5 corn samples before and after technological treatment.otherзараженістьякістькукурудзавологістьдомішкикафедра технології зберігання і переробки зернаcontaminationqualitymaizehumidityimpurityДослідження впливу технологічного обладнання на травмування зерна кукурудзиThesis