Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств - Жужукіна, Наталія Іванівна (My University, 2016)
В статті розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначені умови поліпшення завантаження потужностей підприємств. In the article the current state and problems of resource base tinned vegetables companies. The conditions improve capacity utilization companies.
Keywords: кафедра економіки і права; сировинна база; овочі; плоди; плодоовочеконсервні підприємства; raw materials; vegetables; fruit; tinned; vegetables basiness