Жужукіна, Наталія Іванівна2016-11-292016-11-292016Жужукіна, Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств / Н. І. Жужукіна // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2016. - № 19. - С. 136-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24597В статті розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначені умови поліпшення завантаження потужностей підприємств. In the article the current state and problems of resource base tinned vegetables companies. The conditions improve capacity utilization companies.uk-UKкафедра економіки і правасировинна базаовочіплодиплодоовочеконсервні підприємстваraw materialsvegetablesfruittinnedvegetables basinessСучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємствArticle