Дадеко, Л. І.Ковальчук, А. В.Глінкін, С. Ю.Чернявська, Людмила ІванівнаКупчик, Михайло ПетровичКлименко, Лариса Степанівна2013-01-302013-01-302006Дадеко, Л. І. Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції / Л. І. Дадеко, А. В. Ковальчук, С. Ю. Глінкін, Л. І. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко // Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції : науково-технічна конференція цукровиків України. – 2002. – С. 202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5861Розроблений прилад для визначення кольоровості цукру в кристалічному стані без розбавлення, який дозволяє швидко визначати кольоровість цукру після кожного звареного вакуум-апарата, що дозволяє оперативно оцінювати якість готової продукції і оптимізувати технологічні процеси виробництва.A device for determining the color of sugar in the crystalline state without dilution, which allows you to quickly determine the color of sugar after each welded vacuum device that allows you to quickly evaluate product quality and optimize production processes.otherкольоровістькристалічнийконтрольцукорякістьприладтехнологічні процесивакуум-апаратcolorcrystalcontrolsugarqualitydeviceprocessesvacuum apparatusВимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукціїArticle