Сергійчук, Ірина АндріївнаБабич, Ірина МихайлівнаВасилів, Володимир Павлович2024-10-102024-10-102021Сергійчук, І. Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин / І.Сергійчук, І. М. Бабич, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками Х Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів, 22-23 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУБІП, 2021. – С. 184-185https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44972ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствашампанські сорти виноградусуслораси дріжжівchampagne grape varietieswortyeast strainsВплив рас дріжджів на якість шампанських винThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062