Суха, Наталія АнатоліївнаБілик, Олена АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2012-06-132012-06-132009Суха, Н. А. Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості / Н. А. Суха, О. А. Білик, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 53-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1417Доведено ефективність додавання овочевих порошків у кількості 5 % для збереження свіжості хлібобулочних виробів, наведено експериментальні дані.The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data.uk-UKовочеві порошкисвіжістькрохмальдеформація м’якушкихлібvegetable powdersfreshnessstarchdeformation of crumbbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості