Камінська (Халапсіна), Світлана ВладиславівнаСімахіна, Галина Олександрівна2022-03-312022-03-312022Камінська, С. В. Розроблення рецептури оздоровчого напою «Соннам» / С. В. Камінська, Г. О. Сімахіна // PLANTA+НАУКА.ПРАКТИКА ТА ОСВІТА : матеріали ІІІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 180-річчю Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. – Київ, 2022. – Т.2. – С. 17-20978-966-437-622-5https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37158Безалкогольний напій є оптимальною формою харчового продукту, який варто використовувати для збагачення організму людини біологічно активними речовинами, необхідними всім верствам населення. Додавання в напій навіть невеликої кількості соків і екстрактів надає продукту приємний смак і аромат, характерний ягід або фруктів і збагачує раціон комплексом вітамінів, мікро- і макроелементів, поліфенолів, органічних кислот./Soft drink is the optimal form of food that should be used to enrich the human body with biologically active substances needed by all segments of the population. Adding to the drink even a small amount of juices and extracts gives the product a pleasant taste and aroma characteristic of berries or fruits and enriches the diet with a complex of vitamins, micro- and macronutrients, polyphenols, organic acids.otherтехнологія оздоровчих продуктівнапійчорницязелений чайшавліяhealth products technologydrinkblueberriesgreen teasageкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення рецептури оздоровчого напою «Соннам»Thesis