Юненко, Станіслав СтепановичРожно, Олександр ВасильовичЮрчак, Віра Гаврилівна2016-10-122016-10-122016Юненко, С. С. Використання карбоксиметилцелюлози для виготовлення безглютенових макаронних виробів / С. С. Юненко, О. В. Рожно, В. Г. Юрчак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24415Відомо, що карбоксиметилцелюлоза (КМЦ) завдяки високій драглеутворювальній здатності використовується для покращення якості макаронних виробів з борошна зі зниженими технологічними властивостями. It is known that carboxymethylcellulose (CMC) due to high capacity drahleutvoryuvalniy used to improve the quality of pasta from flour with lower technological properties.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкарбоксиметилцелюлозабезглютенові макаронні виробиякість макаронних виробівcarboxymethylcellulosegluten-free pastaquality pastaВикористання карбоксиметилцелюлози для виготовлення безглютенових макаронних виробівOther