Швед, Сергій МиколайовичЕльперін, Ігор Володимирович2012-12-132012-12-132011Швед, С. М. Підходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробів / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2011. - № 2. - С. 10-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4282Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які вплитвають на якість готового продукту. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних процесів. The basic qualitative characteristics of flour and technological parameters that vplytvayut the quality of the finished product. The necessity of forecasting results of core processes.uk-UKхлібопекарське підприємствоборошноякітьавтоматичне управлінняхлебопекарное предприятиеbakeriesflourqualityautomatic controlкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаПідходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробівArticle