Шульга, Оксана СергіївнаПерепелиця, Олександр Петрович2019-01-152019-01-152017Шульга, О. С. Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттів / О. С. Шульга, О. П. Перепелиця // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : VІ міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 12 вересня 2017 р. - Київ, 2017. – С. 67-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28709З метою підвищення харчової цінності їстівної плівки запропоновано замінити воду на молоко або сироватку. In order to increase the nutritional value of the edible film, it is proposed to replace water with milk or whey.uk-UKмолокосироваткатермічні характеристикиїстівна плівка і покриттяmilkserumthermal characteristicsedible film and coatingкафедра експертизи харчових продуктівВплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттівThesis