Єщенко, Оксана Анатоліївна2014-11-132014-11-132014Єщенко, О. А. Системний підхід до роботи продуктового відділення цукрового заводу / О. А. Єщенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 427.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18267Апаратурно-технологічна схема продуктового відділення цукрового заводу представляють собою велику складну систему, яка є сукупністю взаємопов'язаних елементів, має вхідні та вихідні параметри, зв'язки із зовнішнім середовищем та зворотні зв'язки. Це дозволяє застосувати до його вивчення системний підхід. Hardware and product separation flowsheet sugar mill is a large complex system, which is a set of interrelated elements have input and output parameters, relations with the environment and feedback. This allows you to apply a systematic approach to study it.otherцукровий заводбайпасуванняапаратурно-технологічна схемаsugar factoryhardware and flowsheetbaypasuvannyaкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСистемний підхід до роботи продуктового відділення цукрового заводуOther