Кузьмін, Олег Володимирович2022-09-082022-09-082019Кузьмін, О. В. Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 124–125https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37929Розроблено технологію підготовленої води покращеної якості, що передбачає електрохімічну активацію питної води з масовою часткою католіт/аноліт – 75/25 %, подальшим Na-катіонуванням та демінералізацією зворотним осмосом. A technology for treated water of improved quality has been developed, which provides for the electrochemical activation of drinking water with a mass fraction of catholyte/anolyte - 75/25%, followed by Na-cationization and demineralization by reverse osmosis.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпідготовлена водаалкогольний напійякість1H ЯМР спектроскопіярівноважний станprepared wateralcoholic beveragequality1H NMR spectroscopyequilibrium stateРозроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якостіThesis