Особливості студента як об’єкта і суб’єкта навчання - Дорожинська (Онофрійчук), Оксана Сергіївна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2019)
Згідно аналізу наукових джерел стосовно студента як об’єкта і суб’єкта наукової діяльності було встановлено, що в навчально-виховному процесі роль педагога полягає в допомозі, координації, консультуванні, формуванні умов для розвитку студента з урахуванням характеристики особи.
Keywords: студент; педагогічний вплив; психологічна характеристика; мотивація; student; pedagogical influence; psychological characteristics; motivation; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра гуманітарних дисциплін