Григорців, Михайло Володимирович2017-06-122017-06-122017Григорців, М. В. Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю продукції на підпримствах харчової промисловості / М. В. Григорців // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали VIII Міжнародної науково-практичних конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 22-23 березня 2017 р., м. Київ. : тези доповідей.- К. : НУХТ, 2017. – С. 19-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25490Дослідження якості як важливого резерву збільшення прибутку роботи на підприємствах харчової промисловості, ефективності виробництва та конкурентоспроможності продукції, потребує оцінки ефективності заходів з метою удосконалення функціонування системи управління якістю продукції. Але існуючі підходи до оцінки ефективності заходів для удосконалення управління якістю продукції не вирішують всіх методичних питань. Research quality as an important reserve increase profits of the food industry, production efficiency and product competitiveness needs to assess the effectiveness of measures to improve the system of quality control. But existing approaches to evaluating the effectiveness of measures to improve quality control not solve all methodological issues.система управлінняпродуктпідприємствоякістьsystem managementproductenterprise qualityкафедра економіки і праваОцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю продукції на підпримствах харчової промисловостіThesis