Польовик, Володимир ВікторовичКузьменко, Олександр МаксимовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКравчук, Надія Миколаївна2020-12-152020-12-152019Деклараційний патент на корисну модель № 131048 UA МПК A23L 33/10 (2016.01) A23L 33/125 (2016.01). Склад низькокалорійного виноградно-вершкового шуму / Польовик В. В., Кузьменко О. М., Корецька І. Л., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2018 05799 ; заявл. 24.05.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32357Склад низькокалорійного шуму, що включає в себе: вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняться тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп-42 та додатково входить пюре з винограду. The composition of the low-calorie noise includes: cream 33% and a sweetener, which is distinguished by the fact that it contains glucose-fructose syrup-42 as a sweetener and additionally includes grape puree.низькокалорійний шумвершкипідсолоджувачглюкозно-фруктозний сироппюре з виноградуlow calorie noisecreamsweetenerglucose fructose syrupgrape pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного виноградно-вершкового шуму (Деклараційний патент на корисну модель № 131048)Technical Report