Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБорисенко, Олена ВікторівнаДоценко, Віктор Федорович2012-09-152012-09-152006Арсеньєва, Л. Ю. Фракційний склад полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко // Хранение и переработка зерна. - 2006. - № 6. - С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2587У статті представлено результати досліджень фракційного складу полісахаридного комплексу вівсяного, яблучного та бурякового концентратів харчових волокон. Встановлено перспективність використання досліджуваних концентратів у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. The paper presents research results of the fractional composition of polysaccharide complexs of fiber concentrates out of oatmeal, apple and beet. The perspective using of these concentrates in the production of health bakery products has been established.uk-UKхарчові волокнаdietary fiberполісахаридиконцентрат харчових волоконхлібобулочні виробиpolysaccharidesdietary fiber concentratebaked productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиФракційний склад полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походженняArticle