Гідроколоїди як структуроутворюючі компоненти варених ковбас - Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Фурсік, Оксана Петрівна; Єпішкін, Сергій Сергійович (My University, 2022)
Описано результати досліджень використання гідроколоїдів у складі варених ковбас.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; гідроколоїд; варена ковбаса; hydrocolloids; boiled sausages