Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичФурсік, Оксана ПетрівнаЄпішкін, Сергій Сергійович2024-11-132024-11-132022Гідроколоїди як структуроутворюючі компоненти варених ковбас / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, О. П. Фурсік, С. С. Єпішкін // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 54-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45730Описано результати досліджень використання гідроколоїдів у складі варених ковбас.The results of research on the use of hydrocolloids in the composition of cooked sausages are described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгідроколоїдиварені ковбасиhydrocolloidsboiled sausagesГідроколоїди як структуроутворюючі компоненти варених ковбасOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0009-0006-6834-6990https://orcid.org/0000-0002-8816-0388