Управління фінансово-економічними результатами підприємств харчової промисловості - Арич, Михайло Іванович (My University, 2015)
Дисертація присвячена дослідженню теоретичних положень та розробленню практичних рекомендацій щодо управління фінансово-економічними результатами підприємства. This research focuses on the development of theoretical positions and practical recommendations for the management of financial and economic results of the company.
Keywords: кафедра фінансів; підприємство; управління; фінансово-економічні результати; business; management; financial and economic performance