Парова електрична установка малої потужності (Патент на корисну модель № 123514) - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2018)
Парова електрична установка малої потужності містить камеру згоряння, паровий котел, парову мікротурбіну з електрогенератором, водяний трансформатор, насос живильний та систему трубопроводів, які з’єднані в основний пароводяний контур, тепловий насос, що з’єднаний із водяним трансформатором та охолоджуваною рідиною у вторинний тепловий контур. Steam electric setting low power contains a combustion chamber, a steam boiler, a steam microturbine with an electric generator, a water transformer, a nutrition pump and a system of pipelines that are connected to the main steam and water circuit, a heat pump connected to the water transformer and the liquid to be cooled into the secondary thermal contour.
Keywords: паровий котел; мікротурбіна; водяний трансформатор; steam boiler; microturbine; water transformer; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.