Новікова, Вікторія ВладиславівнаБондар, Наталія ПетрівнаШаран, Лариса Олександрівна2021-04-122021-04-122019Новікова, В. В. Впровадження event-менеджменту в діяльність підприємства готельно-реcторанного господарства / В. В. Новикова, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Modern engineering and innovative technologie. – 2019. – № 10-02. – С. 45–54https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33206Аналіз сучасних event-заходів дозволив виявити їх складність, комплексність, багатоплановість та значущість, що безумовно є важливим кроком за-для розвитку сучасного підприємства індустрії гостинності. The analysis of modern event-events allowed identify their complexity, complexity, versatility and significance, which is certainly there an important step for the development of a modern enterprise of the hospitality industry.otherevent-менеджменттехнологіїзаходиготельно-ресторанний бізнессфера гостинностіevent managementtechnologyeventshotel and restaurant businesshospitalityкафедра готельно-ресторанної справиВпровадження event-менеджменту в діяльність підприємства готельно-реcторанного господарстваArticle