Склад начинки (Патент на корисну модель № 38615) - Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Брич, Інна Іванівна; Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Фоменко, Веніамін Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2009)
Корисна модель може бути використана при отриманні начинки для виробництва харчоконцентратних виробів. The utility model can be used in the preparation of stuffing food concentrates for the production of products.
Keywords: начинка; харчоконцентратні вироби; мальтодекстрин; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; filling; food concentrates products; maltodextrin; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра експертизи харчових продуктів