Досвід використання нанокомпозиту алюмінію в умовах бурякоцукрового виробництва - Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Пушанко, Наталія Миколаївна; Маринін, Андрій Іванович; Никитюк, Тарас Володимирович; Лопатько, Костянтин Георгійович; Лапшин, Сергій Олександрович (My University, 2017)
Розглянуто можливість застосування нанокомпозиту алюмінію в процесі екстрагування сахарози з бурякової стружки в умовах цукрового виробництва. The possibility of aluminium nanocomposite application during the sugar extraction process from sugar-beet was studied in terms of sugar plant.
Keywords: бурякова стружка; екстрагування; нанокомпозит алюмінію; beet; extraction; aluminum nanocomposite; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології цукру і підготовки води