Маринін, Андрій ІвановичШевченко, Олександр ЮхимовичСвятненко, Роман СергійовичШпак, Владислав В’ячеславович2023-04-052023-04-052022Вплив металічного магнію на окисно-відновний потенціал води / А. І. Маринін, О. Ю. Шевченко, Р. С. Святненко, В. В. Шпак // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 59https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39827Достеменно показано, що при контакті дистильованої води з металічним магнієм ОВП води зменшує з часом експозиції свою величину, яка за десятки хвилин досягла величини мінус 130 мВ. При цьому спостерігається очікуване збільшення величин питомої електропровідності. It has been conclusively shown that when distilled water comes into contact with metallic magnesium, the ORP of water decreases with time of exposure, reaching a value of minus 130 mV in tens of minutes. At the same time, the expected increase in specific electrical conductivity is observed.otherметалічний магнійводагідроліз магніюmetallic magnesiumwatermagnesium hydrolysisкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвВплив металічного магнію на окисно-відновний потенціал водиThesis