Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДробот, Віра Іванівна2016-01-262016-01-262015https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22106Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.uk-UKжитнє борошноrye flourхлібbreadприскорена технологіяaccelerate technologyкомплексний підкислювачcomplex improverкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на корисну модель №100480)Other