Шевченко, Олена АнатоліївнаШаран, Лариса ОлександрівнаДорошенко, Віктор ОлександровичШаран, Андрій Васильович2017-11-092017-11-092017Патент на корисну модель № 113392, МПК A21D 13/08 (2006.01), A21D 2/08 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01), A21D 2/38 (2006.01). Кекс «Кульбабка» / Шевченко О. А., Шаран Л. О., Дорошенко В. О., Шаран А. В. // заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201607666; заяв. 12.07.16.; опубл. 25.01.2017; Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26122Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.uk-UKборошно зародку кукурудзиflour embryo of cornлужністьhumidityпитомий об’ємspecific volumeкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології зберігання і переробки зернаКекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)Other