Янчевський, Віктор КазіміровичОлійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичТкаченко, Алла ФеодосіївнаПочечун, Анатолій ОлександровичМирза, Василь МихайловичБейко, Наталія Євгенівна2013-07-022013-07-022000Патент на винахід № 43019 Україна, МПК С12 N1/18 Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси / Янчевский В. К., Олійнічук С. Т, Левандовский Л. В., Ткаченко А. Ф., Почечун А. О., Мирза В. М., Бейко Н. Є. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № 2000127012 ; заявл. 07.12.2000 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8706Спосіб відрізняється тим, що використовують штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5009, а як стабілізатор якості застосовують бетаїн.otherсушені хлібопекарські дріждіштамп дріждівстабілізатор якостібетаїнdried bakery drizhdistamp drizhdivas a stabilizerbetaineСпосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси (Патент на винахід № 43019)Technical Report