Про деякі психологічні аспекти формування патріотизму студентської молоді - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2002)
Стаття присвячена проблемі формування патріотизму студентської молоді. Наведені та проаналізовані результати соціологічного дослідження з цього питання. Надані рекомендації для актуалізації почуття патріотизму студентів.

The article deals with the formation of patriotic students. Presented and analyzed the results of sociological research on the subject. Recommendations for updating patriotism students.
Keywords: психологічна зрілість; патріотизм; формування патріотизму; соціальна зрілість; psychological maturity; patriotism; formation of patriotism; social maturity; кафедра гуманітарних дисциплін