Краєвська, Світлана ПетрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2013-09-092013-09-092013Краєвська, С. П. Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко // Стратегия качества в промышленности и образовании : IХ Международная конференция, 31 мая-7июня. - Варна. - 2013 С. 95-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9576У статті наведені матеріали, що вказують на доцільність використання насіння гарбуза, льону та кунжуту для створення функціональних інгредієнтів для збагачення продуктів харчування. The article contains material that indicate the feasibility of using pumpkin seeds, flax and sesame seeds to create functional ingredients for food enrichment.otherфункціональне харчуваннянасіннягарбузкунжутльонфункціональний інгредієнтfunctional foodseedspumpkinsesameflaxfunctional ingredientкафедра технології оздоровчих продуктівАналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжіArticle