Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаХіврич, Борис Іванович2012-09-182012-09-182005Олексійчук, О. В. Дослідження способів зниження інфікування напівпродуктів у виробництві спирту із крохмалевмісної сировини / О. В. Олексійчук, Б. І. Хіврич // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості. Сьогодення і перспективи : матеріали конф. - 2005. - С. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2712Представлено результати досліджень з визначення раціональних режимів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощення. The investigation results of the rational washing and soaking methods of soy malting are presented.uk-UKсояsoyсолод соїпророщуванняsoy maltmaltingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиДослідження способів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощенняThesis