Аргат, Ольга Сергіївна2022-10-142022-10-142022Аргат, О. С. Розроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості виробництва безалкогольного напою «Вода Оболонська негазована зі смаком лимона та апельсина» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Сергіївна Аргат ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 128 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38252otherкафедра експертизи харчових продуктівбезалкогольний негазований напійорганолептичні показникифізико-хімічні показникирозроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якостіРозроблення рекомендацій з впровадження системи менеджменту якості виробництва безалкогольного напою «Вода Оболонська негазована зі смаком лимона та апельсина» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Other