Матиящук, Олена ВолодимирівнаМихайленко, Владлена Миколаївна2020-12-172020-12-172020Матиящук, О. В. Огляд основних трендів у сфері розвитку закладів ресторанного господарства / О. В. Матиящук, В. М. Михайленко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 245.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32375otherресторанне господарствоrestaurant businessресторанний бізнесrestaurant businessконкурентоспроможністьcompetitivenessкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОгляд основних трендів у сфері розвитку закладів ресторанного господарстваThesis