Дорохович, Антонелла МиколаївнаСоловйова, Оксана ЛеонідівнаБільчик, О.Лавров, О. П.2013-04-042013-04-042009Дорохович, А. М. Дослідження впливу цукру та цукрозамінників на сорбційно-десорбційні властивості мармеладу на основі каррагінану / А. Дорохович, А. Соловйова, О. Більчик, О. Лавров // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2009. – № 7-8 (56-57). – С. 12 – 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7305В даній роботі встановлено, що при зберіганні мармеладу на фруктозі та суміші фруктози і лактитолу не буде відбуватися черствіння. Проведені дослідження вказали на доцільність виробництва мармеладу на каррагінані та суміші фруктози та лактитолу. Це буде сприяти покращенню органолептичних властивостей та затримці процесу черствіння. In this paper we found that the storage of marmalade mixture on fructose and fructose and lactitol will not be stale. Studies have indicated the feasibility of the production of marmalade on carrageenan and a mixture of fructose and lactitol. This would improve the organoleptic properties and delay staling process.otherцукорлактитолфруктозасорбційні властивостіцукровий діабетсахаркафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsugarlactitolfructosesorption propertiesdiabetesДослідження впливу цукру та цукрозамінників на сорбційно-десорбційні властивості мармеладу на основі каррагінануArticle