Пасічний, Василь МиколайовичШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМихавко, Тамара Романівна2024-08-052024-08-052021Пасічний, В. М. Натуральні барвники для виробництва органічно спрямованих продуктів на м’ясній основі / В. М. Пасічний, І. І. Шевченко, Т. Р. Михавко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 253-255https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44283У роботі описано шляхи зменьшення частки нітриту у м’ясних продуктах.The work describes ways to reduce the share of nitrite in meat products.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнатуральні барвникибезнітритні технологіїnatural dyesnitrite-free technologiesНатуральні барвники для виробництва органічно спрямованих продуктівів на м’ясній основіThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/ 0000-0001-6746-051X