Топчій, Оксана АнатоліївнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаКотляр, Євген Олександрович2013-11-082013-11-082013Топчій, О. А. Використання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетів / О. А. Топчій, І. І. Кишенько, Є. О. Котляр // Науковий вісник львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. – 2013. - Том 15. - № 1 (55). - С. 169-173.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11129У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м`ясних паштетів функціонального призначення з використанням рослинних олій підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні властивості нових продуктів з метою вибору оптимальних варіантів. This article considers the development of new recipes of meat pates of functional usage of high biologically valuable vegetable oils. Functional and technological properties of the new product are analyzed in order to choose the best option.otherрослинні оліїрецептуритехнологіям`ясні паштетиvegetable oilsrecipetechnologymeat patesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетівArticle