Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052016Гніцевич, В. А. Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди [Електронне видання] : тези. Міжнар. наук.-практ. конф., 7 квіт. 2016 р., м. Київ / відп. ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2016. – С. 223-225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25947У роботі доведено актуальність удосконалення технології отримання білкових копреципітатів. The paper confirms the relevance of improving of the protein co-precipitates technology.сколотиникалинажуравлинамолочно-білкові копреципітатиbuttermilkviburnumcranberrymilk-protein co-precipitatesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнновації у виробництві молочно-білкових копреципітатівThesis