Кундєєва, Галина Олексіївна2012-09-122012-09-122009Кундєєва, Г. О. Розвиток ринку сировини та готової продукції мя’сопереробної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Східноєвропійского університету економіки і менеджменту, Черкаси. – 2009. – № 1(5). – С. 164–175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2511Досліджено стан та проведено аналіз м’ясопереробної галузі і ринків м’яса та м'ясної продукції. Виявлено негативні фактори, що гальмують розвиток ринку, та позитивні зміни, які пов’язані з діями держави. Проведено аналіз сегментів ринку ковбасних виробів, а також визначені фактори, які впливають на попит варених ковбасних виробів.Investigational the state and the analysis of meatworking industry and markets of meat and meat products is conducted. Found out negative factors, which brake market development, and positive changes, what states related to the actions. The analysis of segments of market of sausage wares, and also certain factors which influence on demand of the boiled sausage wares, is conductedotherпопит на варені ковбасні виробим’ясопереробна галузьринок сировинисегменти ковбасних виробівis on the boiled sausage waresmeatworking industrymarket of raw materialsegments of sausage waresdemandкафедра економічної теоріїРозвиток ринку сировини та готової продукції мя’сопереробної галузіArticle