Ротарь, Світлана Петрівна2022-08-232022-08-232022Ротарь, С. П. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 23,4 т м’яса за зміну з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Світлана Петрівна Ротарь ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2022. – 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37868otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіворганізаціям’ясокомбінатсвині зі зніманням шкурисвині в шкуріВРХзабійпереробкам'ясосвининаяловичинасубпродуктикишковажированехарчова сировинашкуриОрганізація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 23,4 т м’яса за зміну з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури