Мельниченко, Вікторія АнатоліївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2016-10-052016-10-052016Мельниченко, В. А. Зміни в жировій сировині під час термічної обробки / В. А. Мельниченко, Л. Ю. Арсеньєва // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24328Контроль якості харчових продуктів - одна з складових проблем здорового харчування, яка забезпечує не тільки проживання, а іноді і виживання споживача харчових продуктів.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхарчові продуктижирова сировинатермічна обробкапищевые продуктыжировое сырьетермическая обработкаЗміни в жировій сировині під час термічної обробкиThesis