Петренко, Дарина Олександрівна2024-03-122024-03-122023Петренко, Д. О. Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури моніторингу виробничих процесів при виробництві яблучного соку для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Петренко Дарина Олександрівна ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2023. – 130 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42182ukкафедра експертизи харчових продуктівсистема управління безпечністютехнологіясировинапрограма-передумоваготова продукціяяблучний сікмоніторингудосконаленняконсервиУдосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури моніторингу виробничих процесів при виробництві яблучного соку для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»Other