Окушко, Олена Василівна2016-06-152016-06-152012Окушко, О. В. Дослідження та удосконалення технології спиртових бражок залежно від дисперсності помелу і температури розварювання зернових замісів / О. В. Окушко, А. М. Куц, Т. О. Мудрак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 204-205.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23573Удосконалення технології спиртових бражок залежно від температури розварювання зернових замісів продовжує залишатись актуальною проблемою технології спирту, в першу чергу, з точки зору зниження матеріально-енергетичних витрат виробництва.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваспиртова бражкарозварюваннязерновий замісспиртовая бражкаразвариваниязерновой замесalcohol mashcookingcorn mixtureДослідження та удосконалення технології спиртових бражок залежно від дисперсності помелу і температури розварювання зернових замісівThesis