Олійник, Світлана ІванівнаКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаЗарубінський, Микола Леонідович2025-02-042024Олійник, С. І. Основні фактори, що впливають на стабільність напоїв бродіння / С. І. Олійник, М. В. Карпутіна, М. Л. Зарубінський // Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10 грудня 2024 р., м. Київ. – Київ : УкрНДІспиртбіопрод, 2024. – С. 141–144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46738Проаналізовано основні небезпечні фактори, які впливають на якість напоїв бродіння, і є пов’язаними як із складом сировини, так і з умовами зберігання продукціїThe main hazardous factors that affect the quality of fermented beverages have been analyzed, and are related to both the composition of raw materials and the storage conditions of productsukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстванапої бродіннянебезпечні факторитермін зберіганняfermentation drinksdangerous factorsshelf lifeОсновні фактори, що впливають на стабільність напоїв бродінняThesishttps://orcid.org/0000-0001-7929-0300https://orcid.org/0000-0003-4127-8247