Українська мова (за професійним спрямуванням) : довідник термінів і понять - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2017)
Довідник містить тлумачення основних термінів і термінологічних сполучень, які необхідно засвоїти в курсі «Українська мова (за професійним спрямуванням)». Мета довідника – сприяти узагальненню знань, удосконаленню усного й писемного мовлення студентів. The handbook contains the interpretation of the basic terms and terminology combinations that you must learn in the course «Ukrainian language (in professional orientation)». The purpose of the handbook is to facilitate the generalization of knowledge, improvement of oral and written broadcasting of students.
Keywords: українська мова (за професійним спрямуванням); довідник; терміни; поняття; кафедра гуманітарних дисциплін; Ukrainian language (by professional orientation); reference book; terms; concepts